Matkat

Kajaus on vuosien varrella järjestänyt jo usealle tuhannelle kuuntelijalleen ryhmämatkoja ympäri maailman, mm. Egyptiin, Espanjaan, Viroon, Kuubaan, Thaimaahan, Intiaan, Tunisiaan, Venäjälle, Kreikkaan, Bulgariaan, Turkkiin, Portugaliin ja Kyprokselle. Matkoilla on iloinen tunnelma, monipuolinen ohjelma ja huikeita kokemuksia.

Tälle sivustolle päivitämme tulevat kuuntelijamatkat!

Lisätietoja kuuntelijamatkoista saat soittamalla numeroon: 0440 957 000.

Kreeta 28.9.-5.10.2018 – Suoralla lennolla Vaasasta!
Kreeta on täynnä elämyksiä. Suuri ja luonnonkaunis saari tarjoaa dramaattista historiaa, fantastisia rantoja, viihtyisiä tavernoja sekä antiikin kulttuuria. Lähde kanssamme Kreetalle suoralla lennolla Vaasasta!


Fuengirola 17.-24.10.2018 – liittymälennolla Kajaanista!
Pitkään toivottu suosikkikohde Fuengirola tekee paluun matkavalikoimaamme! Tässä idea vaikkapa syysloman viettoon! Upea Aurinkorannikko eli Costa del Sol tarjoaa hyvät mahdollisuudet lomailuun.

Rodos 17.-24.10.2018 – Suoralla lennolla Kajaanista!
Rodoksella olet aina lähellä upeita uimarantoja ja kauniita maisemia. Matkakohde tarjoaa sopivassa suhteessa rentoutumista ja aktiivista kaupunkielämää! Syyslomalle Rodokselle pääset suoralla lennolla Kajaanista.


Kanaria 21.11.2018 – yhden tai kahden viikon matka, Suoralla lennolla Oulusta!
Gran Canaria on todellinen lomaparatiisi kultaisine hiekkarantoineen ja loputtomine ostos-, viihde- ja ravintolatarjontoineen. Valitse yhden tai kahden viikon matka ja kysy bussikuljetusta Kainuusta!