Mainonta

KELLON YMPÄRI KUULUVAA YHTEISTYÖTÄ

Suoraa lähetystä aamunkoitosta klo 06.30 illansuuhun klo 18 saakka, lauantaisin jopa klo 22 saakka. Ohjelmassamme on kiinnostavia asia- ja viihdeohjelmia. Illasta aamuun hyvää musiikkia.

Radio Kajaus on Kansallisen radiotutkimuksen (marraskuu 2013) mukaan laajentumistenkin jälkeen omalla alueellaan kuunnelluin kaupallinen radiokanava. Kajaus voittaa kanavaosuuksissa jopa valtakunnalliset kilpailijat. Uudet tulokset ovat merkittäviä, koska niissä on mukana myös vasta alkuvuodesta 2013 mukaan tullut Rovaniemen alue.

Mainostaminen Radio Kajauksessa kannattaa! Kajauksen kuuntelijoista peräti 86,4% vastaa taloutensa ostoksista. Kuuntelijoista 16,6% asuu yli 50 000 euroa tienaavassa taloudessa ja 54,4% elää 20 000 – 50 000 euroa tienaavassa taloudessa.

Katso klikkaamalla Radio Kajauksen tuorein mediakortti!

Radio Kajausta kuunnellaan pitkään. Keskimääräinen kuuntelija kuuntelee kanavaamme noin 10 tuntia viikossa.

kanavaosuus

MAINOSTEN SISÄLTÖ JA VASTUU

Mainossanoman tulee olla hyvän tavan mukainen. Mainonnassa tulee noudattaa Suomen lakia ja asetuksia sekä mainonnan kansainvälisiä perussääntöjä.

Radio Kajauksen suurin vastuu mainosten ulosajosta sattuneesta virheestä on mainoksen hinta, jonka hyvitämme mainosaikana.

Mainostaja vastaa mainoksen sisällöstä radiovastuulain mukaisesti ja on siten myös vastuussa mainoksen sisällön aihuttamasta haitasta ja vahingosta.

HINNOITTELU

Ottakaa rohkeasti yhteyttä mainosmyyntiimme – teemme mieluusti juuri Teille sopivan kampanjapaketin!

TOIMIVA MEDIA ON REAALIAJASSA PAIKALLA

Radio Kajaus on tehokas ja helppokäyttöinen media myynnin lisäämiseen ja imagon rakentamiseen. Radion luonne mainosvälineenä on mielikuvien luominen.

Radion nopeus ja joustavuus markkinatilanteen muuttuessa tuo mainostajalle etua.

Radio on mediana ainutkertainen. Se on ylivoimainen autossa, kotona ja työpaikalla.
Mahdollisuudet vaikuttaa ostopäätökseen tapahtuvat useimmiten radion välityksellä.
Muut mainokset eivät kilpaile äänimainonnan kanssa, eetteristä tulee ulos vain yksi mainos kerrallaan.

Kontaktihinnat ovat kilpailukykyisiä muiden medioiden rinnalla. Tehokkuutta mainontaan lisää mahdollisuudet toistaa viestiä tehokkaasti, joka kasvattaa kampanjan saamaa huomioarvoa.

MITÄ, MIKSI, KOSKA JA KENELLE

Radio Kajauksella on ammattitaitoinen ja idearikas mainostuotanto. Vuosien kokemus ja ideointikyvyn uusiutuminen takaavat laadukkaan tuotannon. Suunnittelemme ja toteutamme mainoksen yhdessä mainostajan kanssa. Kartoitamme mainonnan tarpeen ja tuotteeseen sopivan kampanjan.

Katso mediamyyntimme yhteystiedot klikkaamalla tästä!