Matkat

Kajaus on vuosien varrella järjestänyt jo usealle tuhannelle kuuntelijalleen ryhmämatkoja ympäri maailman, mm. Egyptiin, Espanjaan, Viroon, Kuubaan, Thaimaahan, Intiaan, Tunisiaan, Venäjälle, Kreikkaan, Bulgariaan, Turkkiin, Portugaliin ja Kyprokselle. Matkoilla on iloinen tunnelma, monipuolinen ohjelma ja huikeita kokemuksia.

Tälle sivustolle päivitämme tulevat kuuntelijamatkat!

Lisätietoja kuuntelijamatkoista saat soittamalla numeroon: 044 5555 957

Kreeta, 21.-28.4.2017 – Suoralla lennolla Kajaanista

Nauti kukkivasta keväästä Välimeren rannalla. Kuuntelijamatka suoralla lennolla Kajaanista suuntautuu upeaan ja laadukkaaseen kohteeseen. Valitse monien mahdollisuuksien Rethymnon tai pieni ja idyllinen Almyrida.

Välimeren loistoristeily 23.-30.4.2017

7 yön all inclusive***** – Aito Radiot kuuntelijamatka. Loistoristeilijä Costa Fascinosan***** Upealla Välimeren risteilyllä vierailemme neljän maan (Italian, Maltan, Espanjan ja Ranskan) upeissa vierailukohteissa. Laivalla nautit loistoristeilijän monipuolisista ja korkeatasoisista palveluista.

Kreeta, 28.4.-5.5.2017 – Suoralla lennolla Vaasasta

Nauti kukkivasta keväästä Välimeren rannalla. Kuuntelijamatka suoralla lennolla Vaasasta suuntautuu upeaan ja laadukkaaseen kohteeseen. Valitse monien mahdollisuuksien Rethymnon!